Colby-Jack

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Colby-Jack
Masalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Jeneng liyanéMarble jack, Co-Jack, Cojack Jack daniels
Nagara asalMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
WewengkonWisconsin
KuthaMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Sumberé susuMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
PastéurisasiYes
TèksturSemi-hard
Kandhutan lemak15
Bobot-
Suwéné nuwa30 days
[[Commons:Kategori:Masalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana. |Médhia magepokan ing Wikimedia Commons]]

Colby-Jack, utawa Co-jack / Cojack, minangka keju Amerika sing diproses kanthi artifisial nggunakake keju Colby lan Monterey Jack sing digabung dadi siji liyane. Klasifikasine minangka tekstur semi-keras lan entheng amarga proses penuaan 2 minggu. Umume didol kanthi bentuk purnama utawa bentuk rembulan nalika isih enom [1] Rasane Colby-Jack lembut lan lembut. [2] Keju Colby-Jack umume diproduksi ing negara bagian Wisconsin lan California. [3] Iki digunakake ing macem-macem piring utawa minangka topping sing bakal dilebur. Piring kasebut kalebu burger, panggang pasta, Macaroni lan Keju, Casserole lan liya-liyane. [4] Umume digunakake ing Amerika amarga keju Amerika. Internasional, Colby-Jack ora gampang kasedhiya.

Colby-Jack minangka keju marmer yaiku campuran keju Colby lan Monterey Jack. Colby-Jack minangka keju Amerika semi-lembut sing digawe saka susu pasteurisasi . Kajaba iku, keju ngemot budaya keju, uyah, enzim lan annatto. Annatto yaiku sing menehi komponen Colby Colby-Jack warna oranye. [5] Bareng Colby-Jack katon marmer kanthi warna putih lan oranye. Rasa keju individu sing digunakake ing campuran bakal nemtokake sepira kuwat rasa Colby-Jack pungkasan.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Cheese Type". Mex-recipes.com. Dibukak ing 2010-05-14.
  2. Colby Jack Cheese. Retrieved November 12, 2007.
  3. "Cheese of the Month - July 2017". cheesemarketnews.com. July 2017. Dibukak ing 2020-07-23.
  4. "Colby Cheese Recipes". tasteofhome.com. December 2018. Dibukak ing 2020-09-10.
  5. "Colby Jack". cheese.com. 2020. Dibukak ing 2020-10-12.