Clash of the Titans (filem 2010)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Clash of the Titans
Gambar:Clashofthetitansremakeposter1.jpg
Theatrical poster
Disutradarani Louis Leterrier
Diprodhuseri Basil Iwanyk
Kevin De La Noy
Richard D. Zanuck
Ditulis déning Lawrence Kasdan
Travis Beacham
Phil Hay
Matt Manfredi
Dibintangi Sam Worthington
Mads Mikkelsen
Alexa Davalos
Danny Huston
Gemma Arterton
Pete Postelthwaite
Ralph Fiennes
Liam Neeson
Dimusiki Ramin Djawadi
Sinématografi Peter Menzies Jr.
Dibesut déning Vincent Tabaillon
David Freeman
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Warner Bros.
Tanggal metu
April 2, 2010 (2010-04-02)
Suwéné
106 minutes
Nagara United States
United Kingdom
Basa Inggris
Rantaman $122–$125 million[1][2]
Kalarisan $229,668,000[2]

Clash of the Titans nggih punika filem Inggris taun 2010 ingkang sadèrèngipun naté dipundamel ing taun 1981 kanthi sesirah ingkang sami, Filem punika nyariyosaken babagan mitologi Yunani kanthi Perseus minangka tokoh utaminipun. Clash of the Titans dipunarahaken déning Louis Leterrier. Ingkang sami nindakaken minangka juru damel nggih punika Basil Iwayk, sesarengan Kevin De La Noy lan RIchard D. Zanuck. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Lawrence Kasdan, Travis Beacham, Phil Hay, lan Matt Manfredi. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Ramin Djawadi. Sinematografi dipuncakaken déning Peter Menzies Jr. Wondéné juru besut kalampahaken Vincent Tabaillon lan David Freeman. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Sam Worthington minangka paraga utama.[3] Filem punika dipunbabar ing surya 2 April 2010. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $122 - 125 yuta[4][5]

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Official
Database