Cithakan:Taxonomy/Stylidium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superasterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Asterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Campanulids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Asterales  [Taksonomi; besut]
Famili: Stylidiaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Stylidioideae  [Taksonomi; besut]
Génus: Stylidium  [Taksonomi; besut]

Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Stylidioideae [Taksonomi; besut]
Tataran: genus (dipajang minangka Génus)
Pranala: Stylidium
Cures: ora
Tansah dipajang: ya (tataran pokok)
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: