Menyang kontèn

Cithakan:Taxonomy/Physalis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superasterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Asterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Lamiids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Solanales  [Taksonomi; besut]
Famili: Solanaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Solanoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Physaleae  [Taksonomi; besut]
Subtribe: Physalinae  [Taksonomi; besut]
Génus: Physalis  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Physalis. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Physalis. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Physalinae [Taksonomi; besut]
Tataran: genus (dipajang minangka Génus)
Pranala: Physalis
Cures: ora
Tansah dipajang: ya (tataran pokok)
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: