Cithakan:Taxonomy/Oleinae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superasterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Asterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Lamiids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Lamiales  [Taksonomi; besut]
Famili: Oleaceae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Oleeae  [Taksonomi; besut]
Subtribe: Oleinae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Oleinae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Oleinae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Oleeae [Taksonomi; besut]
Tataran: subtribus (dipajang minangka Subtribe)
Pranala: Oleinae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: "Oleeae". Germplasm Resources Information Network (GRIN). Agricultural Research Service (ARS), United States Department of Agriculture (USDA). 2017. Dibukak ing 17 December 2017.