Menyang kontèn

Cithakan:Taxonomy/Nicotianeae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superasterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Asterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Lamiids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Solanales  [Taksonomi; besut]
Famili: Solanaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Nicotianoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Nicotianeae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Nicotiana. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Nicotiana. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Nicotianoideae [Taksonomi; besut]
Tataran: tribus (dipajang minangka Tribe)
Pranala: Nicotiana|Nicotianeae(nggayut nyang Nicotiana)
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: