Cithakan:Taxonomy/Monodon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Deuterostomia  [Taksonomi; besut]
Filum: Chordata  [Taksonomi; besut]
Klad: Craniata  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Vertebrata  [Taksonomi; besut]
Infrafilum: Gnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Eugnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Teleostomi  [Taksonomi; besut]
Superklas: Tetrapoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Reptiliomorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Amniota  [Taksonomi; besut]
Klad: Synapsida  [Taksonomi; besut]
..... .....
Klad: Mammaliaformes  [Taksonomi; besut]
Klas: Mammalia  [Taksonomi; besut]
Klad: Eutheria  [Taksonomi; besut]
Infraklas: Placentalia  [Taksonomi; besut]
..... .....
Ordho: Artiodactyla  [Taksonomi; besut]
Klad: Cetruminantia  [Taksonomi; besut]
Klad: Cetancodontamorpha  [Taksonomi; besut]
Subordho: Whippomorpha  [Taksonomi; besut]
Infraordho: Cetacea  [Taksonomi; besut]
Parvordho: Odontoceti  [Taksonomi; besut]
Klad: Delphinida  [Taksonomi; besut]
Superfamili: Delphinoidea  [Taksonomi; besut]
Famili: Monodontidae  [Taksonomi; besut]
Génus: Monodon  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Narwhal. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Narwhal. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Monodontidae [Taksonomi; besut]
Tataran: genus (dipajang minangka Génus)
Pranala: Narwhal|Monodon(nggayut nyang Narwhal)
Cures: ora
Tansah dipajang: ya (tataran pokok)
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: