Cetacea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cetaceans
Kalamangsa: 55–0 Ma
Eosen - Pertengahan
Humpback stellwagen edit.jpg
Megaptera novaeangliae
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mammalia
Infraklas: Eutheria
Ordho: Cetacea
Brisson. 1762.
Suborders

Cetacea inggih punika salah mamalia plasental satunggaling jinis paus balin lan lumba-lumba ingkang sampun cures ingkang gesang antawis 25 yuta taun kepengker.