Cithakan:Taxonomy/Datureae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superasterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Asterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Lamiids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Solanales  [Taksonomi; besut]
Famili: Solanaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Solanoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Datureae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Datureae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Datureae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Solanoideae [Taksonomi; besut]
Tataran: tribus (dipajang minangka Tribe)
Pranala: Datureae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: