Cithakan:Infobox koréa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{nama}}}
Lokasi
{{{peta}}}
Jeneng basa Korea
Hangul: {{{hangul}}}
Hanja: {{{hanja}}}
Alihaksara Anyar: {{{rr}}}
McCune-Reischauer: {{{mr}}}
Data lan statistik([[{{{tahun}}}]])
Jembar: {{{luas}}}km²
Pedunung: {{{penduduk}}} jiwa
Kapadhetan: {{{kepadatan}}} jiwa/km²
Pamérangan administratif: {{{divs}}}
ISO 3166-2: {{{ISO_3166-2}}}
Situs resmi: [{{{URL}}} {{{URL}}}]

Kotak info iki digunakaké kanggo kutha mligi (Seoul), metropolitan (Busan, Daegu, Daejeon, Gwangju, Incheon, Ulsan), lan provinsi-provinsi Korea Kidul

Delengen uga[besut sumber]