Cithakan:Infobox language

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Cithakan:Infobox Language)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Infobox language
Default
  • Infobox language
Sandi basa
ISO 639-3