Parembugan Cithakan:Infobox language

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pertalan sesirah (header) lan labèl[besut sumber]

Punika pertalan sesirah lan labèl kothakinfo punika saking basa Inggris. Manawi wonten kirang, sumangga dipunrembag. Cahyo Ramadhani pirembagan 22 Desember 2015 11.12 (UTC)

  1. official status = status resmi
  2. language code = sandi basa
  3. pronunciation = pocapan
  4. creator = pangripta
  5. native to = asal
  6. date = surya
  7. setting = adegan
  8. region = tlatah
  9. etnicity = suku
  10. extinct = pundhes
  11. era = mangsa
  12. speaker = panyatur
  13. revived = révitalisasi
  14. language family = kulawarga basa
  15. purpose = ancas
  16. early form = rupa purwa
  17. standard form = rupa baku
  18. dialect = dhialèk
  19. script = aksara
  20. manually coded languge = basa isarat manual
  21. source = sumber
  22. regulator = pangatur