Cithakan:Ibukutha provinsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
{{{jeneng}}}
[[{{{pulo}}}]] > [[{{{provinsi}}}]]
[[Gambar:{{{logo}}}|100px|Lambang {{{jeneng}}}.]]
[[Gambar:{{{peta}}}|300px|Lokasi {{{jeneng}}} ing pulo {{{pulo}}}.]]
Motto: {{{motto}}}
Dina dadi -
[[{{{jenis pemimpin}}}]] -
Jembar {{{luas}}}
[[{{{jenis admin}}}]] {{{jumlah admin}}}
Pedunung
 -Kapadhetan
{{{pedunung}}} jiwa ([[{{{tglpend}}}]])
{{{kapadhetan}}}
Suku bangsa {{{suku}}}
Basa {{{basa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora {{{flora}}}
Fauna {{{fauna}}}
Zona wektu [[{{{zona}}}]]
Kodhe tilpun {{{kodhe}}}

Situs web resmi: [{{{situs}}} {{{situs}}}]