Cithakan:Districts of Turkey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.


Parameter[besut sumber]

  • Panggunaan: {{Distrik ing Turki|provname= X |image= Y|sortkey= Z}}
  • X; jeneng provinsi-tanpa tembung "provinsi". Aja kuwatir ngenanisisa cithakan data bakal nambahaké kanggo penjenengan.
  • Y; yèn X ora cocok karo jeneng gambar ing imagename Lokasi provinsi Turki.gif kanggo nggawa peta sing bener kanggo cithakan. Yèn kaloroné padha, ora perlu parameter Y.
  • Z; yèn jeneng ngandhut sapérangan karakter Turki ıİ, öÖ, üÜ, çÇ, ğĞ, şŞ, nydhiakaé sawijining transkripsi karakter-karakter iki diganti mawa karakter Ascii iI oO uU cC gG sS, fungsiné minangka kunci pangurutan kategorisasi.

Funsi[besut sumber]

Judhul[besut sumber]

Judhul iki ora statis lan nuduhaké info lokasi: (a) provinsi (b) wilayah.

cathetan:sapérangan fungsi kadhukung déning sub-cithakan:Cithakan:Regions of Turkey

Peta[besut sumber]

Peta ing sidebar uga owah adhedhasar lokasi lan wilayah

cathetan:fungsi iki kadhukung déning sub-cithakan:Cithakan:Regions of Turkey

Kategori[besut sumber]

The current structure of this template adds these categories (if a change performed please keep this section update)

If the page is a "X Province"
  • adds; Category:Provinces of Turkey
  • adds; Category:X Province
If the page is a X metropole
  • adds; Category:Cities in Turkey
  • adds; Category:X Province
    • note: "Districts of X" is listed under "X Province"
If the page is a X District
  • adds; Category:Districts of X
    • note: "Districts of X" is listed under "X Province"
If the page is in X region
  • adds; Category:X Region, Turkey