Cithakan:DinaIkiIngSejarah/5 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Newton
  • 2011 - Ulama Indonésia, K.H. Zainuddin MZ tilar donya ing yuswa 59 taun. (Republika) (VIVAnews)
  • 2011 - Australia mejahi lembu-lembu sacara massal, ingkang sadèrèngipun dipun èkspor dhateng Indonésia. Kathah paternak lembu Australia ngantos bunuh diri.
  • 2012 - FIFA wusananipun purun nganggé tèknologi garis gawang salebetipun tetandhingan bal-balan.