Cinta dalam Sepotong Roti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cinta dalam sepotong roti
Gambar:Cinta dalam sepotong roti.jpg
Disutradarani Garin Nugroho
Tanggal metu
1991
Suwéné
100 menit
Nagara Indonésia
Basa Basa Indonésia

Cinta dalam sepotong roti ya iku filem ingkang disutradarai déning Garin Nugroho.[butuh sitiran]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]