Cindana Hartono Kusuma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cindana Hartono Kusuma iku juru main badminton Indonésia ing éra taun 2000an, saangkatan karo Ellen Angelina, Lidya Djaelawijaya, lan Yuli Marfuah. Cindana Hartono Kusuma minangka atlèt prèstasi asil binaan PB Djarum Kudus. Sawisé munduré Mia Audina saka pelatnas, Cindana sempat dadi unggulan pisanan tim putri badminton Indonésia. Cindana banjur metu saka pelatnas amarga cidra.

Prèstasi[besut | besut sumber]