Christina Perri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Christina Perri (lair 19 Agustus 1986) ya iku penyanyi kang dhuweni kebangsaan Amérikah Sarékat. Dhèwèké nggawe album kang pisanan kanthi judhul Lovestrong ing taun 2011. Lair ing Philadelphia, Pennsylvania. Miwiti karire ing donya musik wiwit taun 2010.

Diskografi[besut | besut sumber]

Christina Perri ya iku penyanyi kelairan taun 1986 Amérikah Sarékat. Penyanyi iki nyanyi wiwit taun 2010 lan saiki rilis album kang jenenge Love Strong. Salah sawijining tembange dadi soundtrack Twilight Saga (Breaking Dawn) kang dhuweni judhul A Thousand Years.

Pranala njaba[besut | besut sumber]