Chris Pattikawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chris Pattikawa
Foto scan chris pattikawa.jpg
Pakaryansutradara
BojoRina Hasyim
AnakJean Pattikawa

Christian Pattikawa (lair ing Ambon, 1 Oktober 1940)[1] ya iku salah sawijiné sutradara lan prodhuser filem Indonésia. Ana ing taun 1974 Chris mimpin perusahaan filem P.T. Aurea Aristo Film. Aktris Rina Hassim ya iku bojone, lan duwé anak sing dadi penyanyi, Jean Pattikawa. Chris seangkatan karo komposer Enteng Tanamal lan sutradara Nico Pelamonia, lan Jopijaya Burnama.

Pawiyatan[besut | besut sumber]

Karya[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Christian Pattikawa (diundhuh tanggal 25 September 2012)
  2. Chris Pattikawa (diundhuh tanggal 25 September 2012)