Chris Hansen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chris Hansen
Lair Christopher Edward Hansen
(1959-09-13) Sèptèmber 13, 1959 (umur 59)
Amérika Sarékat Chicago, Illinois, Amérika Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Christopher Edward Hansen
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1981-2013
Sana jaringan http://www.hansenfiles.com/

Christopher Edward "Chris" Hansen (lair ing Amérika Sarékat, 13 Sèptèmber 1959; umur 59 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]