Cha Eun-woo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cha Eun-woo
170924 푸드트럭이벤트.jpg
LairLee Dong-min
(1997-03-30) Maret 30, 1997 (umur 24)
Gunpo, Gyeonggi, Korea Selatan
PakaryanPenyanyi
Karir musik
GénreK-pop
Mangsa akarya2016–sekarang
LabèlFantagio (2016–sekarang)
Sing magepokan

Lee Dong-min ( Hangul이동민  ; lair 30 Maret 1997; umur 24 taun ) luwih dikenal kanthi jeneng panggung Cha Eun-woo ( Hangul차은우 ) yaiku penyanyi saka Korea Kidul . Dhèwèké dadi anggota klompok vokal lanang saka Korea Kidul, Astro .

Cha Eun-woo lair tanggal 30 Maret 1997, [1] [2] ing Gunpo, Propinsi Gyeonggi, Korea Kidul . Cha lulus saka Hanlim Multi Art School ing taun 2016. [3] Dhèwèké saiki sinau ing Universitas Sungkyunkwan, ing bidang seni pertunjukan. [4]

Karir[besut | besut sumber]

Cha miwiti debut minangka aktor kanthi peran cilik ing film My Brilliant Life . [5]

Pada Agustus 2015, Cha lan grup liyané berpartisipasi ing drama wéb To Be Continued.[6]

2016 - saiki: Debut karo kegiatan Astro lan solo[besut | besut sumber]

Astro miwiti debut ing 23 Februari 2016 kanthi album mini Spring Up . Ing wulan Agustus, Cha mèlu acara macem-macem khusus Chuseok, Replies That Make Us Flutter. [7] Ing wulan September, dhèwèké uga mèlu program pilot Chuseok liyané, Boomshakalaka . [8]

Cha diumumaké minangka host Show! Inti Musik bebarengan karo Kim Sae-ron lan Lee Soo-min, ing ngendi dhèwèké dadi program ing taun 2016 nganti 2018. [9] Ing taun sing padha, dhèwèké main ing drama wéb My Romantis Some Recipe . [10]

Ing taun 2017, Cha dimainaké ing drama KBS2 Hit Top . [11] Ing taun sing padha, dhèwèké mbintangi Revenge Note drama wéb. [12]

Ing taun 2018, Cha dimainaké ing drama wéb Top Manajemen. [13] Ing taun sing padha, Cha dibuwang ing seri komédi romantis JTBC Gangnam Beauty, peran utama ing televisi. [14] [15]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kasebut[besut | besut sumber]

Taun Judhul Ing peran Cathetan Ref.
Taun 2014 Uripku Sarwa Ah-reum sehat Ayo [5]

Seri televisi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Ing peran Jaringan Ref.
2017 Hit Paling Paling MJ KBS2 [11]
2018 Kecantikan Gangnam Apa Kyung-seok JTBC [14]
2019 Rookie Sejarawan Goo Hae Ryeong Pangeran Yi Rim MBC [16]

Seri web[besut | besut sumber]

Taun Judhul Ing peran Jaringan Ref.
2015 Supaya Terus Aku MBC Saben1 [6]
2016 Sawetara Resep Romantis Aku Cha Eun-woo Naver TV Cast [10]
2017 Cathetan Dendam Cha Eun-woo Oksusu TV [12]
2018 Manajemen Top Youtube Abang [13]

Macem-macem pameran[besut | besut sumber]

Taun Judhul Ing peran Jaringan Ref.
2016-2018 Tampilake! Inti Musik MC MBC [9]
2018 Mati yen ditembak Aktor Naver [17]

Penghargaan lan nominasi[besut | besut sumber]

Taun Apresiasi Kategori Pakaryan nomor Asil Ref.
2017 Festival Advertising Broadcast MTN style="background: #ececec; color: black;" class="table-na" | N/A|style="background: #99FF99; color: black; vertical-align: middle; text-align: center; " class="yes table-yes2"|Menang [18]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. "판타지오". Fantaigo (ing basa Korea). Dibukak ing May 30, 2018.
  2. "[My Name] 아스트로 (2) 윤산하 진진 차은우". TenAsia (ing basa Korea). September 23, 2015.
  3. "[HD포토] 아스트로(ASTRO) 차은우, '풋풋한 눈웃음'(한림연예예술 고등학교 졸업식)". Top Star News (ing basa Korea). February 15, 2016.
  4. ""훈남 선배의 정석" 아스트로 차은우, 캠퍼스에 '만찢남'이 떴다". Herald Corporation (ing basa Korea). September 23, 2016.
  5. a b "'두근두근 내인생' 신예 배우 이동민, 샤라샤라가 찜!". The BK (ing basa Korea). December 11, 2014.
  6. a b "[TD포토] 웹드라마 '투 비 컨티뉴드' 출연진 다함께 화이팅". TV Daily (ing basa Korea). August 18, 2015.
  7. "아스트로 차은우·문빈 표 '우설리'…예능인데 왜 설레지?". YTN (ing basa Korea). September 16, 2016.
  8. "'붐샤카라카', 김수로·이수근·이기광·하휘동 출연…15일 추석방송". Xports News (ing basa Korea). September 2, 2016.
  9. a b "Cha Eun-woo talks about leaving 'Music Core'". Kpop Herald. January 28, 2018.
  10. a b "농식품부, 쌀 소비 촉진 웹드라마 '마이 로맨틱 썸 레시피' 공개…15일 네이버 TV캐스트 첫방". Herald Corporation (ing basa Korea). November 15, 2016.
  11. a b "[단독] '얼굴 천재' 차은우, 유호진PD '최고의 한방' 합류". Nate (ing basa Korea). March 24, 2017.
  12. a b "[단독] 김향기-김환희-차은우, 웹드라마 '복수노트' 출연…TV 방영도 유력". Hankook Ilbo (ing basa Korea). July 21, 2017.
  13. a b "[SBS Star] ASTRO's Cha Eun-woo Confirms to Star New Web Series!". SBS News. March 20, 2018.
  14. a b "Cha Eun-woo thankful for handsome role in 'My ID is Gangnam Beauty'". Kpop Herald. July 26, 2018.
  15. "공식입장]'아이디는 강남미인' 임수향X차은우, 출연 확정…'싱크로율 100%' 조합". Naver (ing basa Korea). Sports Chosun. May 28, 2018.
  16. "[공식] 차은우, MBC '신입사관 구해령' 확정…데뷔 첫 지상파 주연". MyDaily (ing basa Korea). March 4, 2019.
  17. "[SBS Star] Cha Eun-woo & Kim Do-yeon to Appear on a New Show Together". SBS News. June 21, 2018.
  18. "이성경·권혁수·차은우·혜리, MTN 방송광고 스타상.."감사, 영광"(종합)" (ing basa Korea). July 20, 2017.