Cervelat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Loro cervelat panggang kanthi ujung-ujunge dibukak kanthi cara tradisional Switserlan
Potongan cervelat biasane digunakake ing Wurstsalat

Cervelat, uga cervelas, servelat utawa zervelat, minangka salah sawijining sosis sing diproduksi ing Switserlan, Prancis (utamane Alsace lan Lyon ) lan bagean Jerman . Resep lan persiyapan sosis beda-beda miturut regional.