Carol Channing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carol Channing
Carol Channing.jpg
Channing, 2009
Lair Carol Elaine Channing
(1921-01-31)Januari 31, 1921
Amérika Sarékat Seattle, Washington, Amérika Sarékat
Pati Januari 15, 2019(2019-01-15) (umur 97)
Amérika Sarékat Ranch Mirage, California, Amérika Sarékat
Jalaran pati Natural causes
Bangsa American
Jeneng liya Carol Elaine Channing
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1950-2014

Carol Elaine Channing (lair ing Amérika Sarékat, 31 Januari 1921 – pati 15 Januari 2019 ing umur 97 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]