Carol Channing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carol Channing
Carol Channing.jpg
Channing, 2009
Lair Carol Elaine Channing
(1921-01-31)Januari 31, 1921
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Seattle, Washington, Amérikah Sarékat
Pati Januari 15, 2019(2019-01-15) (umur 97)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Ranch Mirage, California, Amérikah Sarékat
Jalaran pati Natural causes
Bangsa American
Jeneng liya Carol Elaine Channing
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1950-2014

Carol Elaine Channing (lair ing Amérikah Sarékat, 31 Januari 1921 – pati 15 Januari 2019 ing umur 97 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]