Kanton Zug

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Canton Zug)
Jump to navigation Jump to search
Zug
Lambang Kanton Zug
Peta Swiss nuduhaké Kanton Zug
Ibu kutha Zug
Wilayah 239 km² (Peringkat angka 24)
Titik paling dhuwur Wildspitz 1580 m
Cacah pedunung (2006) 106.530 (Peringkat angka 18)
446 /km²
Bergabung 1352
Singkatan ZG
Basa Jerman
Eksekutif Regierungsrat (7)
Legislatif Kantonsrat (80)
Kuthamadya 11 buah
Distrik tiada
Situs resmi www.ZG.ch
Peta Kanton Zug

Ngenani wuni iki Zug  (basa Prancis: Zoug, basa Italia: Zugo) iku kanton ing Swiss kang duwé wiyar wewengkon 239 km² lan populasi 100.900 jiwa (2003). Kutha krajané ya iku Zug.

Ana 11 kuthamadya ing Zug: Zug, Oberägeri, Unterägeri, Menzingen, Baar, Cham, Hünenberg, Steinhausen, Risch, Walchwil, lan Neuheim.