Camomile

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kembang Camomile

Chamomile (KAM-ə-meel or KAM-ə-myl),[1] uga diarani camomile, iku tetanduran saka genus Anthemis.[2] Jeneng camomile iku asal saka tembung Yunani chamaimelon, sing tegesé " apel lemah", sebab ambuné.[3] Tanduran iki nduwèni kembang awarna kuning, lan luwih saka 100 species.[2] Tanduran iki bisa dianggo obat utawa digawé ombènan tèh.[4] Tanduran iki bisa nekakake rasa luwih kalem,[5][6] lan ngurangi rasa strès.[7] Kembang iki dadi kembang nasional Rusia.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Chamomile". reference.com. Retrieved 19 August 2010.  Text " Define Chamomile at Dictionary.com " ignored (help)
  2. ^ a b "chamomile (plant) -- Britannica Online Encyclopedia". britannica.com. Retrieved 19 August 2010. 
  3. ^ "Online Etymology Dictionary". etymonline.com. Retrieved 19 August 2010. 
  4. ^ "Chamomile - What You Need to Know About Chamomile". about.com. Retrieved 19 August 2010. 
  5. ^ Lua error nèng package.lua larik 80: module 'Modul:Citation/CS1/Suggestions' not found.
  6. ^ Lua error nèng package.lua larik 80: module 'Modul:Citation/CS1/Suggestions' not found.
  7. ^ "Discovery Health "Chamomile: Herbal Remedies"". health.howstuffworks.com. Retrieved 19 August 2010. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Camomile&oldid=675981"