Calvado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Calvados sepasang

Calvados ( UK /ˈkælvədɒs/, US /-ds, ˌkælvəˈds, ˌkɑːlvəˈ-/ ; [1] Prancis: [kalvados]  (Speaker Icon.svg listen)</img> asring dijuluki Calva, iku salah sawijining jinis apel utawa woh pir Brandy saka Normandia ing Prancis .

Rujukan[besut | besut sumber]

Kalvados VSOP.
  1. "Calvados". Collins English Dictionary. HarperCollins. Dibukak ing 21 July 2019.