Café (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Café
Gambar:JLH Cafe.jpg
Café promotional poster
Disutradarani Marc Erlbaum
Diprodhuseri Sean Covel
J Andrew Greenblatt
Chris Wyatt
Ditulis déning Marc Erlbaum
Dibintangi Jennifer Love Hewitt
Daniel Eric Gold
Jamie Kennedy
Michaela McManus
Madeline Carroll
Alexa Vega
Sinématografi Joseph White
Dibesut déning Demian Fenton
Dibabar déning Nationlight Productions
Tanggal metu
  • Oktober 2010 (2010-10) (Philadelphia Film Festival)
Suwéné
95 minutes
Nagara United States
Basa Inggris

Café nggih punika sesirah filem sandhiwara independen saking Amérika Sérikat taun 2010. Filem punika kaarahaken déning Marc Erlbaum. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Ingkang ngayahi jejibahan minangka jur damel filem nggih punika Sean Covel, sesarengan J Andrew Greenblatt, lan Chriss Wyatt. Tanggel jawab sinematografi kapasrahaken dhumateng Joseph White. Wondéné pambesutan filem kalampahek déning Demian Fenton. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Jennifer Love Hewitt, Daniel Eric Gold, Alexa Vega, lan Jamie Kennedy.[1]

Latar wuri[besut | besut sumber]

Pandamelan filem punika kawiwitan surya 11 Mei 2009 ing Philadelphia lan pungkas ing wulan Juni 2009. Filem punika katepangaken ingkang kaping pisanipun nalika adicara Philadelphia Film Festival kaping-19 wulan Oktober 2010.[2] Wulan Februari 2011 Maya Releasing numbas hak pangeduman filem punika kagem para pamirsa ing Amérikah Sarékat, kalebet pangeduman home video ing negari sanèsipun.[3] Ing Los Angeles, California, filem punika kababar surya 19 Agustus 2011.[4]The Los Angeles Times ngrembag filem punika kanthi pangulasan ingkang manéka warna, utaminipun babagan para juru paraga utama.[5]

Pemeran[besut | besut sumber]

Bebungah[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Jennifer Love Hewitt and Jamie Kennedy Visit Cafe". MovieWeb. May 18, 2009. Dijupuk August 10, 2011. 
  2. Rickey, Carrie (October 14, 2010). "City's among the stars of 19th Philadelphia Film Festival". Philly.com. Dijupuk August 10, 2011. 
  3. ""Café" on Maya’s EFM sales roster". February 13, 2011. Diarsip saka sing asli ing February 27, 2011. Dijupuk August 10, 2011. 
  4. Seidman, Robert (August 10, 2011). "Jennifer Love Hewitt to Star in and Executive Produce New Lifetime Series 'The Client List'". Tv by the Numbers. Dijupuk August 11, 2011. 
  5. Goldstein, Gary. "Movie review: 'Café'". The Los Angeles Times. Dijupuk August 19, 2011. 
  6. "Category: Crystal Heart Award". Truly Moving Pictures. July 22, 2011. Dijupuk August 10, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]