Cachaça

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sawetara merek cachaça

Cachaça ( Portuguese pronunciation: [kaˈʃasɐ] ) Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné yaiku salah sawijining jinis olahan roh sulingan sing digawe saka jus tebu sing difermentasi. Uga dikenal minangka Pinga, caninha, [1] lan jeneng liyané, iku roh paling misuwur antarane disaring omben-omben ing Brazil . [2] Ing njaba Brasil, cachaça digunakake meh istimewa minangka bahan kanggo omben-omben tropis, lan caipirinha minangka koktail sing paling misuwur. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Ing Brasil, caipirinha biasane dipasangake karo piring feijoada . Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Oxford
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Cavalcante, Messias Soares 2011