Bukit Takuruang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bukit Takuruang utawi ingkang kawastanan ugi Tebing Takuruang punika satunggaling bukit ingkang mapan wonten Ngarai Sianok, kutha Bukittinggi, Sumatra Kulon. Bukit punika mapan wonten tengahing sawah saéngga dipunparingi nama Bukit Takuruang. Awit saking manawi dipunterjemahaken saking Basa Minang dhateng Basa Indonesia punika tegesipun bukit yang terkurung. Wonten ing sakiwa tengenipun bukit punika wonten kali ingkang boten pati deres.