Broken City

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Broken City nggih punika filem saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Allen Hughes. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Brian Tucker. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Mark Wahlberg, Russell Crowe, lan Catherine Zeta-Jones. Broken City dipun babar ing surya 18 Januari 2013 déning 20th Century Fox. Kanthi ardhana $35 yuta kagem pandamelan, filem punika namung kasil ngempalaken arta $25,547,416.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Broken City (2013)". Box Office Mojo. IMDB. Dijupuk January 24, 2013. 
  2. "Broken City (2013)". 

Pranala njawi[besut | besut sumber]