Russell Crowe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Crowe in 2013

Russell Ira Crowe (lahir 7 April 1964) ya iku aktor saka Amérika Sarékat. Film anyar sing misuwuraké jenengé ya iku Lés Miseables. Film diangkat saka naskah drama kang ditulis déning Victor Hugo. Uga film sung ngangkat jenenge ya iku Gladiator.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Russell Crowe ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Russell_Crowe&oldid=989851"