Russell Crowe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Crowe in 2013

Russell Ira Crowe (lair 7 April 1964) ya iku aktor saka Amérikah Sarékat. Film anyar sing misuwuraké jenengé ya iku Lés Miseables. Film diangkat saka naskah drama kang ditulis déning Victor Hugo. Uga filem sung ngangkat jenenge ya iku Gladiator.