Russell Crowe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Crowe in 2013

Russell Ira Crowe (lahir 7 April 1964) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat. Film anyar sing misuwuraké jenengé yaiku Lés Miseables. Film diangkat saka naskah drama kang ditulis dening Victor Hugo. Uga film sung ngangkat jenenge yaiku Gladiator.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Russell Crowe ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Russell_Crowe&oldid=951522"