Bride Wars

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Bride Wars nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Gary Winick. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Greg DePaul, June Raphael, lan Casey Wilson saking Saturday Night Live.[2] Ingkang sami ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Kate Hudson sesarengan Matt Luber, Alan RIche, Peter Riche, lan Julie Yorn. Tanggel jawab ngengingi musik kapasrahaken dhumateng Edward Shearmur. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen, Bryan Greenberg, Chris Pratt, Steve Howey, lan Kristen Johnston.[3][4][5][6] Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $115,049,554, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $30 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Bride Wars (2009)". Box Office Mojo. Dijupuk 2009-05-26. 
  2. Siegel, Tatiana (April 6, 2008). "Bergen hitches "Bride"". Variety (Reed Business Information). Dijupuk 2008-08-09. 
  3. Fleming, Michael (November 12, 2006). ""Bride" nears the altar". Variety (Reed Business Information). Diarsip saka asliné ing June 29, 2011. Dijupuk 2008-09-04. 
  4. Cassidy, Chris; Tom Dalton (July 25, 2008). "Heard Around Town: The six degrees of Lizzie Borden". The Salem News (Eagle Tribune Publishing Company). Dijupuk 2008-08-09. 
  5. Goldwasser, Dan (January 14, 2009). "Edward Shearmur scores Bride Wars". ScoringSessions.com. Dijupuk 2009-01-14. 
  6. "Breakthrough". Rhapsody. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]