Bride Wars

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bride Wars
Gambar:Bride wars.jpg
Poster bioskop
Disutradarani Gary Winick
Diprodhuseri Kate Hudson
Matt Luber
Alan Riche
Peter Riche
Julie Yorn
Ditulis déning Greg DePaul
June Raphael
Casey Wilson
Karen McCullah Lutz
Kirsten Smith
Dibintangi Kate Hudson
Anne Hathaway
Candice Bergen
Chris Pratt
Bryan Greenberg
Steve Howey
Kristen Johnston
Dimusiki Edward Shearmur
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning 20th Century Fox
Tanggal metu
9 Januari 2009
Suwéné
89 menit
Nagara  Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $30 juta
Kalarisan $115.049.554[1]

Bride Wars nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Gary Winick. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Greg DePaul, June Raphael, lan Casey Wilson saking Saturday Night Live.[2] Ingkang sami ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Kate Hudson sesarengan Matt Luber, Alan RIche, Peter Riche, lan Julie Yorn. Tanggel jawab ngengingi musik kapasrahaken dhumateng Edward Shearmur. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen, Bryan Greenberg, Chris Pratt, Steve Howey, lan Kristen Johnston.[3][4][5][6] Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $115,049,554, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $30 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Bride Wars (2009)". Box Office Mojo. Dijupuk 2009-05-26. 
  2. Siegel, Tatiana (April 6, 2008). "Bergen hitches "Bride"". Variety (Reed Business Information). Dijupuk 2008-08-09. 
  3. Fleming, Michael (November 12, 2006). ""Bride" nears the altar". Variety (Reed Business Information). Diarsip saka asliné ing June 29, 2011. Dijupuk 2008-09-04. 
  4. Cassidy, Chris; Tom Dalton (July 25, 2008). "Heard Around Town: The six degrees of Lizzie Borden". The Salem News (Eagle Tribune Publishing Company). Dijupuk 2008-08-09. 
  5. Goldwasser, Dan (January 14, 2009). "Edward Shearmur scores Bride Wars". ScoringSessions.com. Dijupuk 2009-01-14. 
  6. "Breakthrough". Rhapsody. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]