Brandon Hardesty

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brandon Hardesty
Brandon Hardesty 23.jpg
Hardesty, 2008
Lair Brandon Allan Hardesty
(1987-04-13) April 13, 1987 (umur 32)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Baltimore, Maryland, Amérikah Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya ArtieTSMITW
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 2008-2015
Sana jaringan http://www.brandon-hardesty.com/

Brandon Allan Hardesty (lair ing Amérikah Sarékat, 13 April 1987; umur 32 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]