Boyzone

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Boyzone
Saka Dublin, Républik Irlandia
Génre Pop
Mangsa akarya 1993–2000,
2007–saiki
Labèl Universal
Anggota Ronan Keating
Mikey Graham
Keith Duffy
Shane Lynch
Tilas anggota

Stephen Gately (1993-2009)

Boyzone rikala 2012

Boyzone ya iku boy band ingkang asale saka Irlandia kagungan anggota Keith Duffy, Mikey Graham, Ronan Keating, Shane Lynch, lan Stephen Gately.[1] Didamel rikala taun 1993, uga saged laris lagune ing lan suksés ing nagari Irlandia, Britania Raya, lan uga Asia sagèd suksés sekawan single juara nalika taun 1996 lan 1999 in Ingris[2]. Sabanjure kosong nganthi 7 taun, Boyzone dadi reuni rakala taun 2008. Setaun sabanjure reuni, Stephen Gately budhal saka Boyzone, dheweke pejah ing taun 2009.[3]

Ronan Keating
Keith Duffy
Shane Lynch
Mikey Graham
Almarhum Stephen Gately

[4]

Ulang taun ingkang kaping 20 taune Boyzone badhe dipengeti nalika tur taun 2013. Ora namung tur, Boyzone uga badhe lajeng damel album asmane tasih dirahasiake[5] . Shane Lynch nalika dawawancara sabanjure ngisi acara ing stasiun tivi ITV1 inggih ngleresake rencana badhe damel album iku [6].

Diskografi[sunting | besut sumber]

Album[sunting | besut sumber]

Album Studio[sunting | besut sumber]

Album Kompilasi[sunting | besut sumber]

Single[sunting | besut sumber]

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ Sheridan, Emily (4 Oktober 2012). "Boyzone in the buff: Irish boy band reveal their toned bodies at reunion gig". Daily Mail (London).  Check date values in: |date= (help)
  2. ^ "Boyzone To Hook Up With Mark Ronson". Take 40. 17 Februari 2013. Retrieved on 27 Januari 2010.
  3. ^ (id)[1] dipununduh tanggal 4 Oktober 2012
  4. ^ "Boyzone iku Gay". BBC. 12 November 2008. Retrieved 17 Februari 2013.  Check date values in: |access-date= (help)
  5. ^ http://www.express.co.uk/posts/view/331208/Boyzone-planning-20th-anniversary-album-and-tour
  6. ^ Loose Women - ITV

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Boyzone&oldid=1053493"