Boyke Dian Nugraha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dr boyke dian nugraha boykepedia dot com.jpg

dr. H Boyke Dian Nugraha, SpOG MARS (lair ing Bandung, 14 Dhésèmber 1956; umur 63 taun) iku dhokter lan sèksologis Indonésia. Dhèwèké asring utup ing macem-macem acara télévisi sing mbahas keséhatan, utamané parembugan sèksualitas.

Filemografi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]