Bowobado, Deiyai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bowobado dati2 = Kabupatèn Deiyai]] jeneng camat = jembar = padunung =
Kampung
/

}} Bowobado iku sawiining dhistrik ing Kabupatèn Deiyai, Papua, Indonésia.


Kabupatèn Deiyai, Papua

Lambang Kabupatèn Deiyai

Distrik: Bowobado | Kapiraya | Tigi | Tigi Kulon | Tigi Wétan