Boris Morukov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Boris Morukov

Boris Morukov (Rusia Бори́с Влади́мирович Моруков) (lair 1 Oktober 1950 - surut 1 Januari 2015), nalika tilar donya umuré 64 taun, iku sawijining fisikawan lan kosmonaut Rusia.[1] Dhèwèké tau mèlu tugas NASA STS-106 ing taun 2000.

Réferènsi[besut | besut sumber]