Bombay campur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bombay mix
Bombaymix.jpg
Bombay mix
Jeneng liyanéChanachur
JinisSnack
Panggonan asalIndian subcontinent
Woworan pokokFried lentils, peanuts, chickpea flour noodles, vegetable oil, chickpeas, flaked rice, fried onion and curry leaves
Buku masakan: Bombay mix  Médhia: Bombay mix
Chaṇāchura ing Odisha .
Campuran ing Chennai

Campuran Bombay utawa Chanachur utawa Chiwda minangka panganan arupa campuran cemilan India ( namkeen ) sing kasusun saka campuran varietas bahan-bahan garing pedhes, kayata lentil goreng, kacang, ghatia glepung kacang ( sev ), jagung, minyak sayur, kacang buncis, beras ganggang, gorengan bawang lan godhong kari . Iki kabeh dirasakake nganggo uyah lan campuran rempah-rempah liyane sing kalebu wiji ketumbar lan sawi .