Bob Einstein

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bob Einstein
Bob Einstein 1970.JPG
Einstein, 1970
LairStewart Robert Einstein
(1942-11-20)Novèmber 20, 1942
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Los Angeles, California, Amérikah Sarékat
PatiJanuari 2, 2019(2019-01-02) (umur 76)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Indian Wells, California, Amérikah Sarékat
Jalaran patiLeukemia
BangsaAmerican
Jeneng liyaStewart Robert Einstein
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1972-2015
Sana jaringanhttp://www.bobeinstein.com/

Stewart Robert "Bob" Einstein (lair ing Amérikah Sarékat, 20 Novèmber 1942 – pati 2 Januari 2019 ing umur 76 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]