Bob Einstein

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bob Einstein
Bob Einstein 1970.JPG
Einstein, 1970
Lair Stewart Robert Einstein
(1942-11-20)Novèmber 20, 1942
Amérika Sarékat Los Angeles, California, Amérika Sarékat
Pati Januari 2, 2019(2019-01-02) (umur 76)
Amérika Sarékat Indian Wells, California, Amérika Sarékat
Jalaran pati Leukemia
Bangsa American
Jeneng liya Stewart Robert Einstein
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1972-2015
Sana jaringan http://www.bobeinstein.com/

Stewart Robert "Bob" Einstein (lair ing Amérika Sarékat, 20 Novèmber 1942 – pati 2 Januari 2019 ing umur 76 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.


Cathetan suku[besut | besut sumber]