Blachownia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Blachownia
POL Blachownia COA.svg
Lambang Blachownia
POL Blachownia flag.svg
Gendéra Blachownia
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia
Jembar: 36,53 km²
Padunung: 9.936 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SCZ
Alamat
balé kutha:
ul. Sienkiewicza 22

42-290 Blachownia

Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Blachownia (Jerman Blachstädt (1941)-(1945)) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 9.936 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blachownia&oldid=1012798"