Biologi manungsa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Biologi manungsa iku bidhang akademik interdisiplin antara biologi, antropologi fisik, ilmu gizi, lan kedhokteran sing fokus marang manungsa. Èlmu iki uga kakait raket karo biologi primata sarta manéka bidhang liya. Istilah humanbiologie (Basa Jerman: "biologi manungsa") sepisanan dipigunakaké déning Ernst Freiherr von Blomberg jroning bukuné "Beiträge zur Studien der Thierverwandlungen" (1891). Departemen biologi manungsa diadegaké ing taun 1970 ing Universitas Stanford.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biologi_manungsa&oldid=822741"