Biologi manungsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Biologi manungsa iku babagan akademik interdisiplin antara biologi, antropologi fisik, ngèlmu gizi, lan kedhokteran sing fokus marang manungsa. Èlmu iki uga kakait raket karo biologi primata sarta manéka babagan liya. Istilah humanbiologie (Basa Jerman: "biologi manungsa") sepisanan dipigunakaké déning Ernst Freiherr von Blomberg sajeroning bukuné "Beiträge zur Studien der Thierverwandlungen" (1891). Departemen biologi manungsa diadegaké ing taun 1970 ing Universitas Stanford.

Pranala njaba[besut | besut sumber]