Biologi manungsa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Biologi manungsa iku bidhang akademik interdisiplin antara biologi, antropologi fisik, ilmu gizi, lan kedhokteran sing fokus marang manungsa. Èlmu iki uga kakait raket karo biologi primata sarta manéka bidhang liya. Istilah humanbiologie (Basa Jerman: "biologi manungsa") sepisanan dipigunakaké déning Ernst Freiherr von Blomberg jroning bukuné "Beiträge zur Studien der Thierverwandlungen" (1891). Departemen biologi manungsa diadegaké ing taun 1970 ing Universitas Stanford.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biologi_manungsa&oldid=822741"