Billy Connolly

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Billy Connolly
Barkas:Billy Connolly (8464868472).jpggg
Connolly, 2013
LairWilliam Connolly
(1942-11-24) Novèmber 24, 1942 (umur 78)
Sekotlan Anderston, Glasgow, Sekotlan
BangsaScottish
Jeneng liyaThe Big Yin
PakaryanAktor
Taun aktif1965-2020
BojoIris Pressagh (o. 1969; peg. 1985) Pamela Stephenson (o. 1989)
Anak5

William "Billy" Connolly (lair ing Glasgow, 24 Novèmber 1942; umur 78 taun)) ya iku sawijining pelawak lan aktor saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]