Bill English

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bill English
LairWilliam Andrew English
(1980-04-08) April 8, 1980 (umur 39)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Rochester, New York, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaWilliam Andrew English
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif2006-2012

William Andrew "Bill" English (lair ing Amérikah Sarékat, 8 April 1980; umur 39 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]