Betung, Banyuasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Betung, Banyuasin
Nagara Indonésia

Betung iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuasin, Sumatra Kidul.

Kabupatèn Banyuasin