Berastagi, Karo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Berastagi, Karo
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Karo {{{nama dati2}}}]]

Berastagi iku kacamatan ing Kabupatèn Karo Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Karo