Berastagi, Karo

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Karo {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Berastagi iku kacamatan ing Kabupatèn Karo Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Karo


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Berastagi,_Karo&oldid=1044079"