Benelux

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Peta Benelux

Benelux ya iku jenengé sawijining uni ékonomi ing telung nagara monarkis ya iku nagara Walanda, Bèlgia, lan Luksemburg. Asosiasi iki diadegaké mawa jeneng Benelux Custom Union ing taun 1944. Benelux kalebu pelopor madeging organisasi Uni Éropah.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]