Belle Delphine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Belle Delphine
Belle Delphine - 2020-c.png
Delphine, 2020
LairMary-Belle Kirschner
(1999-10-23) Oktober 23, 1999 (umur 21)
Afrika Kidul Afrika Kidul
BangsaAmerican
Jeneng liyaMary-Belle Kirschner
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif2015-

Mary-Belle Kirschner (lair ing Afrika Kidul, 23 Oktober 1999; umur 21 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Afrika Kidul.

Cathetan suku[besut | besut sumber]