Bekasi Kidul, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bekasi Kidul, Bekasi
Nagara Indonésia
Jembar14,96 Kilomèter pesagi

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bekasi {{{nama dati2}}}]]

Bekasi Kidul (Basa Indonésia: Bekasi Selatan), iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bekasi