Beit Jala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Beit Jala (Basa Arab: بيت جالا (saka basa Aram 'karpèt suket') iku siji kutha ing Gisik Kulon, Palèstina. Kutha iki dunungé kurang luwih 10 kilomèter sakiduling Yérusalèm cedhak Beit Sahour lan Bethlehem (Beit Lahm). Beit Jala iku sing ndunungi cacahé 12.239 jiwa (1997) lan mayoritas Kristen Arab mawa minoritas Muslim. Beit Jala iku dunungé sakidulé Gilo, siji pakampungan Yahudi ing Yerusalem.