Beit Sahour

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Beit Sahour (Arab: بيت ساحور‎ ; tegesé "Papan Wong Njaga Wengi") iku sawijining kutha ing Gisik Kulon, Palèstina. Kutha iki dunungé cedhak karo Beit Jala lan Beit Lehm (Bethlehem). Cacahé pedunung ana 12.367 (2007) lan kurang luwih 80% pedunungé wong Kristen lan 20% wong Muslim.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Beit_Sahour&oldid=832403"